Skip to main content
Photomatch

Hvad er photomatch og hvor kan det bruges?

Photomatch er et godt værktøj inden for 3D visualisering, når man ønsker at integrere 3D-modeller i eksisterende billeder eller filmklip. Her er nogle situationer, hvor photomatch kan være brugbart:

  • Kontor/Erhvervslokaler: Photomatch er også en mulighed ved indretning af tomme erhvervslokaler. Det kan være tomme kontorlokaler, hvor man kan vise fremtidige lejere hvordan rummet kan udnyttes. Man kan også teste om der er plads til virksomhedens medarbejdere på de angivne kvadratmeter.
  • Salg af bolig: I forbindelse med salg af ens tomme bolig kan det være ekstremt hjælpsomt for en mulig køber, at kunne se hvordan de tomme rum kan indrettes. Mange har ikke fantasien til at forestille sig hvordan et tomt hus vil fremstå med møbler og liv. Det kan nemt gøres med photomatch.
  • Animerede film: Photomatch kan også bruges til at integrere animerede 3D-modeller i eksisterende filmklip eller fotografier. Det giver en mere realistisk og sammenhængende visuel oplevelse.
  • Spiludvikling: Photomatch kan bruges i spiludvikling for at integrere 3D-modeller af spilpersoner, bygninger i eksisterende spilklip og videoer. Det er med til at gøre spiloplevelsen mere realistisk.
3d siloer på Fredericia havn 3d siloer på Fredericia havn
  • Landskabs visualisering: En meget brugt disciplin er også at benytte teknikken i forbindelse med placering af enten vindmøller eller solcelleparker i landskabet. På led kan de danske myndigheder se hvordan evt. solceller kommer til at blive skjult af bevoksning i årene frem.
  • Myndighedsgodkendelse: i forbindelse med opførelse af byggeri af siloer eller vindmøller i land og byzoner alt efter hvilke regler der måtte være. Så er denne teknik, der er lavet på baggrund af grundig opmåling med til at få fremtidig byggeri godkendt hos myndighederne.
Lanternen i Låsbygade eksisterende Lanternen i Låsbygade 2
  • Arkitektoniske visualiseringer: Photomatch kan bruges til at integrere 3D-modeller af bygninger og andre strukturer i eksisterende fotografier eller videoklip af byggeområdet. Dette giver en mere realistisk præsentation af, hvordan den endelige struktur vil se ud i den faktiske placering.

“Photomatch er en teknik hvor man sætter 3d sammen med et foto af eksisterende forhold og dermed kan se om fremtidige byggeplaner passer ind i nuværende miljøer. Det kan være fremtidig byggeri så som bygninger, vindmøller, solcelleparker eller møblering i et tomt hus for at fremme et hussalg.”

Søren PedersenIndehaver af Underdog Media
Underdog media logo

Søren Pedersen

Indehaver og 3D Grafiker

Ring på 50506693
Mail på info@underdogmedia.dk

- Ring mig op