Skip to main content

3D Produkt visualisering

3D Produkt visualisering

3D Produkt visualisering spænder ekstremt bredt.
Det kan være lige fra Møbler, køkkener, hvidevarer, til fødevarer og udestuer. Alt!

Det er samtidig det der gør at 3D Produkt visualisering er så ekstremt sjovt og spændende at beskæftige sig med.
Der er stort set ikke 2 produktgrupper der skal præsenteres ens. Det gør selvfølgelig også at man skal være opfindsom, og forsøge at finde nye
måder, vinkler at præsentere produkter på hver gang.

I dag laver man næsten altid en 3d model, når et nyt produkt skal se dagens lys. Det gælder både møbler, sko, hvidevarer og meget andet.
Derfor er det oplagt at benytte sig af 3D Produktvisualisering, da det giver producenten så mange flere muligheder. Hvis man havde taget den gammeldags tilgang til produktpræsentation med et fotografi i et fotostudie, havde man ikke nær de samme muligheder som med 3D Produkt Visualisering.

Gram Open_Steel_small Gram Open_White_small
Gram Snit

Gram

En af de producenter der har set lyset i 3D visualisering, er den danske hvidevarer gigant, Gram.

De henvendte sig til mig, da de ønskede en lokal samarbejdspartner, der var villig til at komme forbi for at dokumentere nye produkter. Samtidig skulle deres produkter kunne gengives med et ensartet udtryk.

Noget de havde ekstremt svært ved i et fotostudie, fordi at chrome, lak og rustfrit stål aldrig så ens ud fra produkt til produkt. Samtidig var der hele logistikken med at fragte, rengøre og i det hele taget håndtere tunge køleskabe i et fotostudie.
I dag sender Gram mig en 3d model af deres produkter og jeg gennemgår modellen og tager derefter en tur på deres fabrik. Der får jeg de nødvendige oplysninger omkring overflader, displays og dele af skabet som skal have ekstra fokus.

3d Finer Kitchen

Vola

3D Produkt Visualisering er her blevet brugt på Vola’s armaturer. Vola ønskede ensartede produktbilleder til deres hjemmeside.
Jeg har nu leveret flere tusinde billeder til Vola, som kan bruges i deres model og farvevælger på deres hjemmeside.
På billedet til højre er et af deres produkter 3d visualiseret i et miljø.

Vola_Metal
Vola Bad Visualisering
Pavillon_Plus_01

Plus

Plus i Vejen, henvendte sig til mig, da deres produkter er til brug i haven og derfor umulige at tage produktfoto’s af, med mindre vejret er godt.
Det giver dem kun nogle få måneder om året, hvor det er muligt.

Nu assisterer jeg med at 3d visualisere for dem, når vejret eller årstiden ikke er til det.
De leverer 3d modeller af alle deres produkter, og udover miljø billeder. Jeg leverer også fritlagte varianter af hegnstyper, havemøbler, udestuer og meget andet

3D Produktvisualisering

3D Produktvisualisering er en værdifuld teknik til at bringe produkter til live, før de er produceret og sat på markedet. Det giver virksomheder og producenter mulighed for at teste og visualisere produkter i fuld 3D-størrelse, med fokus på overflader, materialer og form, før de begynder at investere i den faktiske produktion.

Visualiseringen er en kombination af tekniske og kreative kompetencer, hvor kunstneriske evner kombineres med avanceret teknologi for at skabe naturtro billeder eller animationer. Dette kan omfatte alt fra interaktive produktdemonstrationer, virtuelle showrooms eller rene 3D-produktbilleder.

En fordel ved produktvisualisering er, at det giver virksomheder mulighed for at rette eventuelle designfejl, eksperimentere med materialevalg og overflader, eller ændre produktformen, før det går i produktion. Dette kan føre til en mere effektiv produktudviklingsproces og spare virksomheden for store omkostninger til fysiske prototyper og revisioner.

3D Produktvisualisering kan også være nyttig for markedsføring og salg, da det giver kunderne en detaljeret forståelse for produktet og hvordan det vil se ud og fungere i praksis.

Dette kan resultere i øget interesse og tillid hos potentielle kunder, og giver virksomheden en unik mulighed for at fremhæve de bedste egenskaber ved sit produkt.

Desuden kan 3D produktvisualisering bidrage til at forbedre samarbejdet mellem designere, ingeniører og produktionsafdelinger, ved at alle parter har en klarere forståelse for, hvad der er muligt og hvad der ikke er muligt med produktet.

Alt i alt er 3D produktvisualisering en nyttig teknik for virksomheder, der søger at forbedre produktudviklingsprocessen, øge salg og markedsføring, og forbedre samarbejdet mellem interne afdelinger. Så hvis du ønsker at tage dit produkt til næste niveau, kan produktvisualisering være et vigtigt værktøj at overveje.

- Ring mig op