3D Arkitektur visualisering

3D Arkitektur visualisering – Photomatch

3D Arkitektur visualisering kan have mange forskellige udtryk. Ofte handler det om at vise nyt byggeri, i samspil med eksisterende bygninger.

Det kan være etagebyggeri der skal placeres imellem andre bygninger og man kan derved se om der er samspil mellem det nye og det gamle byggeri.

Man kan også bruge sådanne visualiseringer til at overbevise kommunale arbejdsgrupper om skygge og lysfald, og at materialer og højder er i overensstemmelse med lokalplaner.

Lanternen i Låsbygade eksisterende Lanternen i Låsbygade
3d siloer på Fredericia havn 3d siloer på Fredericia havn

Siloer i Fredericia

I tilfældet med billedet til venstre, var det byrådet i Fredericia Kommune der havde brug for en Photomatch visualisering fra en uvildig aktør. Bygherre havde selv leveret visualiseringer, som såede tvivl hos byens borgere, omkring byggeriets højde. Jeg brugte en dag på at måle området op, på havnen hvor siloerne skulle stå, så jeg vidste at alt blev visualiseret korrekt.
Billederne blev brugt i byrådet, hvor byggeriet efterfølgende blev godkendt og fik grønt lys for opføring.

Dette er ikke en forchromet 3d arkitektur visualisering, men alligevel ekstrem vigtig for at kunne tage den rigtige beslutning om nybyggeri i sammenhæng med eksisterende forhold.

Strandhøjen

3D Arkitektur visualisering – Projektsalg

En anden kategori af 3d arkitektur visualisering, er salgsmateriale til projektsalg. Det kan være alt lige fra parcelhuse og etagebyggeri eller et helt område med punkthuse.
I alle 3 tilfælde, handler det om at lave nogle rigtig flotte visualiseringer. Så kan mulige købere se sig selv bo og leve i de fremtidige boliger. Det er selvfølgelig vigtigt, at man får gennemgået med kunden, hvilket udtryk og indretning der ønskes.

Hvis indretning af bolig visualiseringer er afstemt med bygherren, så kan bygherre meget nemmere tiltrække det specifikke publikum de ønsker.
Det er ekstremt vigtigt at man ikke indretter seniorboliger til ungdomsboliger eller familiehuse til seniorer. Mange gange er arkitektur, indretning og udenomsarealer tiltænkt en helt bestemt målgruppe og den er vigtigt at ramme.

Det er noget jeg har rigtig mange års erfaring med at udføre, og selvfølgelig noget jeg går rigtig meget op i. Derfor spørger jeg altid ind til målgrupper og udtryk. Sammen med bygherre får vi lagt en plan for, hvordan vi sikrer det bedst mulige salgsmateriale.

Se evt. flere eksempler på 3D Arkitektur Visualiseringer
Kontakt mig for en uforpligtende snak omkring visualisering

Strandhøjen

Skitsering

3D Arkitektur visualisering bliver også brugt som skitse for arkitekten der gerne vil teste materialer og overflader på et fremtidigt byggeri.
Her ville arkitekten gerne vise bygherren hvordan materialer kunne bruges på et skovløberhus på Bornholm. Der viser billederne helt enkelt opbygningen og materialevalget. Hvilket gør det nemmere for beslutningstagerne at nå til enighed og komme videre med byggeriet og visualiseringerne.

Almindingen Trailcenter 03
Almindingen Trailcenter 02
Panduro_Almindingen_Interiør
Almindingen Skitse

Så på baggrund af håndskitser, sketchup filer og rigtig god kommunikation, kommer man i mål.
Arkitekten har fået testet forskellige materialer og bygherren ved hvad han får, når huset er færdigt.
Med dette endelige billede kan man vise offentligheden hvilket flot skovløberhus der venter dem.