3D Grafiker, Søren Pedersen - Underdog Media

3D Grafiker i hjertet af Kolding

3D Grafiker Søren Pedersen er indehaver af Underdog Media.

Underdog Media er en 3d tegnestue beliggende i Kolding. Underdog Media har i mere end 15 år leveret 3d grafik til mange forskellige brancher, landsdele og lande.
Underdog Media producerer 3d visualiseringer til arkitekter, developer, landskabsarkitekter og producenter af alverdens produkter.

Mange sager omhandlende arkitektur, drejer det sig om indretning af interiørbilleder til projektsalg, stemningsbilleder omkring gårdmiljøer eller photomatch opgaver, hvor nybyggeri bliver sat sammen med et billede af eksisterende forhold, som f.eks. i Låsbygade i Kolding, hvor byrådet skulle tage stilling til det nye byggeri’s samspil med de eksisterende gamle bygninger.

Jeg laver også utrolig mange 3d produktvisualiseringer, bl.a for Vola, Gram og Ecco. For både Vola og Gram var det vigtigt at deres produkter blev gengivet hver gang. Med ensartet udtryk og at den samme person havde kontakten til kunden og kendskabet til produktet. Et utroligt solidt og godt samarbejde er bygget op begge steder, hvor jeg ofte kører ud til kunderne når der kommer nye produkter der skal visualiseres.

Underdog Media i Kolding, en unik geografisk placering

Underdog Media har base i Kolding, som en del af trekantsområdet, har tegnestuen en helt unik placering i det syd og sønderjyske.

Trekantsområdet er kendt for teknologi og innovation. samtidig har området et stort hjerte der banker for iværksætteri.
Den kombination er ret unik for en 3D Grafiker som mig og er noget som mange virksomheder i Kolding nyder rigtig godt af.

Hvad kunderne siger…

Søren havde en utrolig professionel forståelse for hvad vi ønskede. Hans dedikation for rendering skinner tydeligt igennem hans arbejde.

Mine varmeste anbefalinger.

Martin LousenVOLA A/S

Super service! Søren er meget kreativ, og god til at finde lige præcis den løsning vi havde brug for

Mads VesterbyWoodupp

Det er en fornøjelse at arbejde med en som kan sit håndværk, så man aldrig er i tvivl om kvaliteten i den løsning man afleverer til kunden

ByHeleneInteriør stylist

Vi har samarbejdet med Underdog Media i forbindelse med lanceringen af vores nye daybed.
Underdog Media har en super forståelse, og kendskab til designmøbler der er oppe i tiden, hvilket har gjort samarbejdet til en leg

Anders HayNew Brix

Working with Søren has been extremely productive.
He is a very skilled executor who knows his technology by heart, being flexible and very accurate at the same time.
I would everybody recommend hiring his services!

Gudy HerderEclectic Trends

Vi oplevede et super samarbejde og forståelse fra Søren, da vi bad ham illustrere hvordan byen kunne udvikles og ændres til samlingspunkter for borgerne

Katja HartvigVamdrup Byforum