Skip to main content
 

3D Grafiker, Søren Pedersen - Underdog Media

3D Grafiker i hjertet af Kolding

3D Grafiker Søren Pedersen er indehaver af Underdog Media.
Underdog Media er en 3d tegnestue beliggende i Kolding. Underdog Media har i mere end 15 år leveret 3d grafik til mange forskellige brancher, landsdele og lande. Underdog Media producerer 3d visualiseringer til arkitekter, developer, landskabsarkitekter og producenter af alverdens produkter.

Mange sager omhandlende arkitektur, drejer det sig om indretning af interiørbilleder til projektsalg, stemningsbilleder omkring gårdmiljøer eller photomatch opgaver, hvor nybyggeri bliver sat sammen med et billede af eksisterende forhold, som f.eks. i Låsbygade i Kolding, hvor byrådet skulle tage stilling til det nye byggeri’s samspil med de eksisterende gamle bygninger.

Jeg laver også utrolig mange 3d produktvisualiseringer, bl.a for Vola, Gram og Ecco. For både Vola og Gram var det vigtigt at deres produkter blev gengivet hver gang. Med ensartet udtryk og at den samme person havde kontakten til kunden og kendskabet til produktet. Et utroligt solidt og godt samarbejde er bygget op begge steder, hvor jeg ofte kører ud til kunderne når der kommer nye produkter der skal visualiseres.

Underdog Media i Kolding, en unik geografisk placering

Underdog Media har base i Kolding, som en del af trekantsområdet, har tegnestuen en helt unik placering i det syd og sønderjyske.
Trekantsområdet er kendt for teknologi og innovation. samtidig har området et stort hjerte der banker for iværksætteri. Den kombination er ret unik for en 3D Grafiker som mig og er noget som mange virksomheder i Kolding nyder rigtig godt af.

- Ring mig op