Torveporten_Visualisering_01_small

Torveporten i Valby

Torveporten i Valby. Projektet blev til i forbindelse med at et eksisterende kontorbyggeri skulle renoveres.
Jeg har visualiseret det nye byggeri, så fremtidige lejere kan se hvordan kontoret kommer til at tage sig ud, imens renoveringen pågår.

Jeg modtog et design oplæg fra arkitekten og gik derefter igang med at sætte kamera op og lyssætte rummet. Derefter lagde jeg de ønskede overflader på, så som betongulv, trælameller osv.
Og til sidst blive rummet møbleret, så man kan se mulighederne i alle de mange nye arbejdsstationer, loungeområder, spiseplads og garderobe.

Det gamle kontor fremstår nu moderne og indbydende for nye lejere, der har plads til masser af medarbejdere fordelt på arbejdspladser og i forskelligt indrettede mødelokaler.

Se flere visualiseringer her

Torveporten bygning
Torveporten_Visualisering_03_small
Torveporten_Visualisering_03_small Torveporten uden materialer

Med og uden materialer

Her kan man se 3d visualiseringen uden materialer.
Man kan også se hvor meget arbejde der ligger i det at lyssætte, komme de rigtige materialer på de forskellige overflader og modeller.

Materialer og lyssætning er et resultat af en dialog i mellem de involverede parter.
Mange gange er det et oplæg fra arkitekten som jeg formidler, og derefter kommer med mit bud på. Derefter tilrettes det hele i samråd med kunden og arkitekten

Ønsker du et uforpligtende tilbud på visualisering af dine kontorlokaler, så kontakt mig på 50506693 eller skriv en mail til info@underdogmedia.dk

Torveporten_Visualisering_02_small