Skip to main content

3D grafik til mange forskellige brancher

3D grafik af Arkitektur

Jeg har gennem årene lavet rigtig mange boligvisualiseringer, hvor opgaven typisk går på at indrette lejligheder med deres tilhørende udeområder, så kunden, f.eks en developer eller arkitekt, får givet mulige købere et rigtig godt indblik i hvordan deres fremtidige bolig kan tage sig ud.

En anden stor del af mine projekter omhandler erhvervsbyggeri.
Det kan være et gammelt kontorbyggeri der skal sættes i stand og så 3d visualiserer jeg de fremtidige forhold, så udlejer kan få nye lejere imens byggeriet pågår. Jeg visualiserer også en del autohuse, bl.a for Seat, Volvo, Range Rover og Jaguar.

3D grafik af Landskaber

3D visualisering af landskaber er virkelig et kapitel for sig. Det er super spændende at arbejde med landskabs visualisering fordi naturen ikke altid er lige linier.
Derfor kræver landskabs visualisering også en stor del photoshop arbejde for at kunne gengive landskabsarkitektens ønsker. Og det er sjovt.

Det er altid spændende at blive udfordret af en landskabsarkitekt der ønsker et billede der viser en helt specifik årstid, vejrtype eller natur lokation. Mange gange indebærer sådanne opgaver mange timer med fotografering ude i landskabet på meget forskellige tidspunkter og i alt slags vejr.
Hvis du vil se eksempler på 3d visualisering af Landskaber, så klik her.

Underdog Media referencer

3D grafik af Produkter

Produkt visualisering er også en stor del af mine opgaver. Jeg laver en masse visualiseringer for danske Vola, PLUS som producerer hegn, havemøbler og pavilloner. Sko for Ecco, køleskabe for Gram, Skibsskruer for MAN, Og møbler for danske møbelproducenter.

Det er virkelig en kæmpe variation i produkterne og dermed opgaverne. Produkt visualisering er altid sjovt, fordi man den ene dag sidder og tegner madrasser, ledninger og vandhaner, og den næste dag kan det være smykker, køleskabe og skibsskruer.
Og hver eneste gang skal man forsøge at vise kundens produkt på bedste vis.
Den udfordring bliver jeg ALDRIG træt af.

- Ring mig op