Skip to main content

VR Virtual Reality

VR Virtual Reality er et rigtig godt supplement til de i forvejen, populære 3d stillbilleder. VR er genialt til at fremvise og dermed få solgt lejligheder, byggeri som endnu ikke er bygget. Her får man en fornemmelse for rum og lys som rækker lidt ud over de sædvanlige 3d illustrationer.
VR, plejer at begrænse sig til interiør billeder, altså billeder eller miljøer der skal illustrere det indvendige af bygninger.

Jeg har eksperimenteret med at lave VR Virtual Reality i eksteriør billeder og det giver bl.a. landskabsarkiteken, men også arkitekten flere muligheder.
Muligheden for at vise og fornemme de rum som naturelementer kan skabe.
Det er et super værktøj for en landskabsarkitekt.
Dobbeltklik på VR billedet for at opleve det i fuldskærm, eller klik HER for at åbne i et nyt vindue

Konfigurator

En 3D konfigurator kan bruges til så mange forskellige produkter. Det er et stærkt værktøj til at vise forskellige produkter inden for samme kategori, som f.eks gulve.
Herunder kan man vælge mellem forskellige gulvtyper.
På den måde kan man bedre sikre sig at man træffer det rigtige valg, inden man går ud og investerer sine sparepenge i et nyt gulv..

Det er naturligvis kun fantasien der sætter grænserne for, hvad man kan præsentere i en konfigurator. Oplagte produkter kan være, bordplader, gulve, møbelstoffer, mursten, belægning f.eks fliser, eller terrassebrædder. Mulighederne er rigtig mange.
Dobbeltklik på VR billedet for at opleve det i fuldskærm, eller klik HER for at åbne i et nyt vindue

3D Plan

Med en 3D Plan implementeret i selve VR scenen, har man bedre overblik over lejligheden.
De enkelte kamerapunkter er markeret på planen og retningen man kigger i, understøttes af en “radar”.

Både kamera punker og “radar” funktion er naturligvis til at ændre. Det kan være at kunden ønsker navigations farver i henhold virksomhedens egne farver.

3D Planen er et rigtig godt supplement til VR billederne, men kan også sagtens stå som et selvstændigt produkt.
3D Planer er gode til at skabe overblik over rum, indretning og lysfald. Det kan bruges til indretningsforslag eller bruges til at vise forskelligheden af en række boligtyper.

Tænker du at en 3D Plan kan præsentere dit produkt, så kontakt mig endeligt for en uforpligtende snak.

3D Plan